Since 1987

Since 1987

WIJ HETEN UW WELKOM BIJ
VLEESGROOTHANDEL ASYA LAAGRAVEN B.V.

Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf die nu reeds ruim 20 jaar zijn tevreden klanten bedient.
Wij verkopen, voornamelijk runder-, kalfs-, lams- en kipvlees met bijzondere aandacht.
Onze goed geoutilleerde Vleesgroothandel beschikt over vakbekwame medewerkers en voldoet aan alle voorschriften conform de HACCP,
mede waardoor een vlotte en hygiënische doorvoer is gegarandeerd.
Ons uitgebreide assortiment bereikt zodoende de afnemers “vers van het mes”.
Tevens zijn al onze producten Helal geslacht.

Onze

Vlees producten

Als vlees groothandel beschikken wij over een groot assortiment vlees, vleeswaren, gevogelte en blijven deze aanvullen met nieuwe producten. Om u van extra gemak te voorzien.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, kip, gevogelte en snacks. Bekijk ons assortiment hier

Gevogelte

zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven.

Kalfs-/ Rundvlees

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden.

Snacks

Snack producten zijn van nuggets tot hamburgers bekijk onze aanbod op de site.

Bestellingen

Bestellingen
voor winkels, horeca en catering

Bestellingen
voor particulieren bij ons dochter
bedrijf

Waarom Vleesgroothandel Asya Laagraven b.v.

WAAR STAAN WIJ VOOR

Klant is koning

Bij Vleesgroothandel Asya Laagraven krijgt u als gast de volledige aandacht, wordt u aanwezigheid gewaardeerd en serieus genomen. Zo hebben wij vele klanten ondersteund in het groeiproces en zien veranderen tot een reus in de markt. ‘Klant is koning’ is voor ons daarom geen lege leus.

 

Liefde voor het product

De liefde voor een goed stuk vlees

Wij bij Vleesgroothandel Asya stellen niet alleen hoge eisen aan het eindproduct, maar aan elke stap in de keten. Zo stellen wij hoge eisen aan de herkomst van ons vlees, verzorgen het vee gezond en werken we nauw samen met familiebedrijven die net als wij passie hebben voor dieren. De klant is voor ons het belangrijkste uitgangspunt en zijn wensen worden daarom voorop gesteld. De liefde voor een goed stuk vlees is duidelijk merkbaar.

Gedreven ondernemen

Ontwikkeling en trends

Vleesgroothandel Asya Laagraven is een familiebedrijf en dat is merkbaar! Hard werkend, initiatief nemend voor nieuwe producten, ontwikkeling van trends en het behouden van oersmaken zijn onze krachten, maar het bewaken van de versheid en pure product blijft natuurlijk van cruciaal belang. Wij zijn zo georganiseerd als groep om elkaar scherp te houden en van elkaar te leren, zodat u als gewaardeerde gast ook deel kan uitmaken van onze passie.

Locatie en info

Openingstijden voor bedrijven

Maandag t/m Vrijdag
05:30 tot 14:30

Zaterdag
05:30 tot 12:00

Zondag gesloten